Alle collectiesBezorgplatformen
DoorDash: Toevoegen aan een locatie
Deze week bijgewerkt

Volg de onderstaande stappen om uw DoorDash-winkel aan je Deliverect-account toe te voegen.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Home in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer de knop Winkel toevoegen in het gedeelte Uw bedrijf uitbreiden.

Stap 3. Selecteer de locatie en bevestig het adres. Selecteer Volgende om door te gaan.

Stap 4. Selecteer DoorDash en vervolgens de knop Volgende.

Stap 5. Geef het webadres van uw DoorDash-winkel op door het in te voeren in het veld Winkel URL (dit is optioneel en niet vereist om verder te gaan).

Selecteer de knop Volgende.

Als je nog geen DoorDash-account hebt, selecteert je de knop Aanmelden om er een aan te maken.

Stap 6. Selecteer de knop Volgende als je akkoord gaat met de wijzigingen.

Stap 7. Je wordt nu doorgestuurd naar DoorDash om in te loggen op je account.

Stap 8. Kies de winkel die je wil verbinden met Deliverect en selecteer de knop Volgende.

Stap 9. Kies welke van uw Deliverect-menu's u wilt publiceren op DoorDash en selecteer de knop Volgende.

Stap 10. Je ziet nu wat er vervolgens gaat gebeuren. Als je akkoord gaat, activeert je het selectievakje en selecteert je de knop Publiceren en activeren .

Stap 11. Je winkel is nu gevalideerd. Selecteer de knop Gereed om naar je Locaties pagina te gaan.

Nieuwe DoorDash-accounts worden automatisch geactiveerd. U ontvangt een geautomatiseerde e-mail van DoorDash waarin wordt bevestigd dat uw winkel live is.

Mogelijke redenen voor een mislukte activering zijn:

• Bankgegevens niet verstrekt

• Uw winkel wordt als potentieel frauduleus gedetecteerd en vereist aanvullende documentatie

Neem contact op met ons supportteam als je hulp nodig hebt bij het instellen van DoorDash op Deliverect.