Deliveroo: Verbind je Deliveroo account met Deliverect
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om bestellingen van Deliveroo op je Deliverect-account te kunnen ontvangen, moet er een verbinding worden gemaakt en geautoriseerd. Volg de stappen in dit artikel om de verbinding tot stand te brengen.

Als je hulp nodig hebt bij dit proces, neem dan contact met ons op.
Op dit moment kunnen de stappen in dit artikel per regio verschillen.

Stap 1. Ga om te beginnen naar https://restaurant-hub.deliveroo.net en log in op je Deliveroo-account.

Stap 2. Klik op Integrations in de zijbalk.

Stap 3. Voer Deliverect in bij de sectie Which POS system do you use? en tik op Deliverect (Middleware) zodat het geselecteerd is.

Stap 4. Zoek en controleer de site(s) die je wil verbinden.

Stap 5. Voer in het veld Site location ID voor elke site de Deliverect channel link ID in. Je vindt deze in je Deliverect-account. Lees dit artikel voor meer informatie.

Stap 6. Vink de optie Yes – I’ll update my menu through my till (POS) in het gedeelte Do you want to update your menus through your till, too?

Stap 7. Klik op Connect your menu. Je krijgt je Brand ID te zien.

Stap 8. Log in op je Deliverect-account en klik op Menus in de zijbalk.

Stap 9. Klik op de knop Menu Publiceren.

Als je geen afbeelding hebt ingesteld voor je menu, bewerk deze dan om er een toe te voegen. Anders wordt je menu niet gepubliceerd op Deliveroo.

Stap 10. Er verschijnt een nieuw scherm. Kies eerst welk(e) menu('s) je wilt publiceren.

Stap 11. Selecteer je Deliveroo-kanaal.

Stap 12. Klik op de knop Menu Publiceren.

Klik op de knop View push history om te controleren of het publiceren van je menu's is gelukt.

Stap 13. Ga terug naar de pagina Integrations op de Deliveroo Restaurant Hub. Klik op de knop Check menu status. Hiermee wordt bevestigd of het menu met succes is gepushed.

Stap 14. Klik op de knop Connect your Orders (POS). Je account is nu succesvol gekoppeld; alle nieuwe bestellingen zullen door Deliverect worden ontvangen.