Je tablets beheren (profielen en apparaten)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de Tablets-pagina vind je alle apparaten die aan je account zijn gekoppeld en de mogelijkheid om profielen aan te passen.

De pagina is opgedeeld in twee tabbladen: Profiles en Devices.

Om de pagina te openen, ga je naar Instellingen en dan Tablets in je zijbalk.

Profielen

Maak profielen aan om instellingen te definiëren voor alle tablets op een locatie. Om er een aan te maken, selecteer je de knop + Create Profile.

General

• Name: Voer een naam in om het profiel gemakkelijk te identificeren.

• Description (optioneel): Beschrijf het profiel.

• Link to Location: Kies welke locatie moet worden gebruikt voor het profiel. Het is slechts mogelijk om één locatie te kiezen.

Settings

Schakel elke instelling in of pas ze aan aan je behoeften. Elke instelling kan worden geconfigureerd om door gebruikers te worden beheerd (kolom Adjustable by the user) en kan bestaande instellingen op tablets overschrijven (kolom Apply the changes).

Orders

• Show order item price: Als deze optie is ingeschakeld, worden artikelprijzen weergegeven op DMA.

• Automatically accept the orders: Indien ingeschakeld, worden bestellingen zonder enige interactie geaccepteerd op de DMA.

• Automatically finalize orders: Als deze optie is ingeschakeld, worden bestellingen automatisch afgerond en verplaatst naar de sectie Voltooid.

• Allow canceling orders: Indien ingeschakeld, kunnen gebruikers orders annuleren.

• Display courier name: Als deze optie is ingeschakeld, wordt de naam van de koerier die de bestelling aflevert weergegeven.

• Enable passcode: Indien ingeschakeld, is een wachtwoordcode vereist om toegang te krijgen tot de app.

• Allow setting red busy mode (open/close capability) from the DMA: Indien ingeschakeld, kunnen gebruikers de locatie openen en sluiten.

• Allow setting orange busy mode (delay preparation time) from the DMA: Als deze optie is ingeschakeld, kunnen gebruikers de bezetmodus inschakelen voor een kanaal/locatie.

• Default preparation time: Stel de voorbereidingstijd in die wordt gebruikt voor bestellingen.

• Sound duration: Kies hoe lang de geluidswaarschuwingen spelen.

• Poll orders after every specific amount of time: Stel in hoe vaak orders moeten worden opgehaald (in minuten). Handig als je regelmatig verbindingsproblemen hebt.

• New order sounds audio name: Kies het meldingsgeluid dat gebruikt moet worden.

• Order flow: Selecteer Adjust om aan te geven hoe orders zullen verlopen. Elke stap kan worden geactiveerd/gedeactiveerd.

Snooze

• Allow indefinite snoozing: Indien ingeschakeld, kunnen gebruikers producten voor onbepaalde tijd snoozen.

• Snoozing: only show products from the selected menu

• Snooze view: Kies de toegestane weergaven op de snooze-pagina (Menu en lijst, Menu of Lijst).

• Enable item snoozing: indien ingeschakeld mogen items worden gesnoozed.

Printing

• Printing: Indien ingeschakeld, is afdrukken toegestaan.

• Automatically print order tickets: Indien ingeschakeld, worden bestellingen direct afgedrukt zodra ze zijn ontvangen.

• Print order ticket when: Kies op welk moment het orderticket moet worden afgedrukt (ontvangen, geaccepteerd of afgeleverd).

• Print driver updates: Indien ingeschakeld, worden chauffeursupdates direct afgedrukt zodra ze zijn ontvangen (niet ondersteund door alle kanalen).

• Bag/kitchen ticket settings:

• Font size: Vergroot/verklein de lettergrootte die wordt gebruikt bij het afdrukken van tickets.

• Number of tickets to print: Kies hoeveel tickets je wilt afdrukken voor elke bestelling.

• Use kitchen name: Kies ervoor om de keukennaam van je producten te gebruiken in plaats van de standaardnaam. Ga hierheen voor meer informatie.

• Print menu logo: Toon het logo van het menu op het ticket (alleen bagticket).

• Merge items: Toon identieke items op één regel door ze samen te voegen (alleen keukenticket).

• Print 'Add cutlery' as a separate line item: Indien geactiveerd, wordt 'Bestek toevoegen' weergegeven als een regelitem in plaats van in de bestelnotities.

• Print QR code: Stel een QR-code in die op je bonnetjes wordt weergegeven.

Notification

• Driver update threshold: Kies wanneer je op de hoogte wilt worden gesteld van een wijziging in de tijd van een stuurprogramma-update.

• Notify about internet connection issues: Indien ingeschakeld, wordt er een meldingsgeluid afgespeeld als de DMA-verbinding instabiel is.

Een profiel bewerken

Selecteer het pictogram Bewerken om de instellingen van een profiel te wijzigen. De instellingen die hierboven worden uitgelegd, zijn beschikbaar om aan te passen.

Apparaten

Alle tablets die zich hebben aangemeld bij je account worden hier weergegeven. Je kunt de volgende informatie zien:

• Name: Dit is de naam die op het apparaat wordt gebruikt en die is ingesteld op het niveau van het besturingssysteem van het apparaat.

• Device ID: Een unieke ID die aan het apparaat is toegewezen.

• Location: De locatie die wordt gebruikt voor het apparaat.

• Model: De modelnaam en het modelnummer van het apparaat.

• OS: Het besturingssysteem dat door het apparaat wordt gebruikt.

• Version: De versie van DMA die op het apparaat wordt gebruikt.

• Status: Of het apparaat online of offline is.

Kies een locatie met behulp van een filter bovenaan de pagina om de resultaten op basis van die locatie te beperken. Gebruik het zoekvak om een specifiek apparaat te vinden.

Als je de tabelknop rechtsboven selecteert, verandert de weergave van tablets.

In deze weergave wordt elke tablet weergegeven in een kaart. In beide weergaven wordt dezelfde informatie weergegeven.

Heb je hulp nodig bij het instellen van profielen of apparaten? Ons supportteam staat klaar om je te helpen.