Een variant maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met varianten bied je je klanten een groep producten aan bestaande uit verschillende maten, smaken, of iets anders naar keuze. Hier zijn enkele voorbeeldvarianten die je zou kunnen gebruiken:

🍕 Een pizza-variant met een grote, middelgrote en kleine pizza.

🥤 Een cola variant met een gewone cola en een dieet cola.

🍨 Een ijsvariant met chocolade-ijs en vanille-ijs.

Dit artikel is alleen relevant als je geen POS-integratie heeft. Als je wel een POS hebt, kun je ze daarop aanmaken en vervolgens synchroniseren met Deliverect.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Stap 1. Om te beginnen navigeer je naar je Producten pagina vanuit de zijbalk.

Stap 2. Klik op de knop + Create.

Stap 3. Kies de optie Variant Product.

Stap 4. Voer informatie in over je nieuwe variantproduct. Wij raden je aan het een naam te geven die de bijgevoegde varianten gemakkelijk definieert. Enkele voorbeelden zijn "Pasta", "Pizza" en "Cola". Geef wat meer context door een afbeelding en een beschrijving toe te voegen.

Stap 5. Klik op de knop Add a variation.

Stap 6. Kies de producten die je in je variant wilt hebben. Bekijk dit artikel om te leren hoe je producten maakt. Je kan ook maaltijddeals toevoegen.

Stap 7. Klik op de knop Add.

Stap 8. Klik op de knop Create.

Extra velden zijn beschikbaar na het aanmaken van de variantgroep.

- Wijzig de status van de variant. Als je deze op inactief zet, wordt je variant uit de verkoop gehaald.

- Voeg productspecificaties over de variant toe. Deze omvatten tags, allergenen, voedingswaarden en meer. Bekijk dit artikel voor alle mogelijkheden.

- Controleer of deze variant geen fysiek artikel is. Dit is handig als het artikel niet geteld hoeft te worden als het individueel verpakt is (alleen relevant voor de Delivery Manager App en niet beschikbaar voor alle klanten). Neem contact op met ons support team voor meer details.

- Voeg meer variaties toe. Klik op de knop ⋯ om wijzigingen in het product aan te brengen, het alleen voor deze variant aan te passen of het te verwijderen.

- Voeg een bestaande upsell-groep toe of maak er een aan.

Het nieuwe variantproduct wordt nu vermeld op je Productenpagina en is klaar om te worden gebruikt in je menu's.