Deliveroo: Deactiveer je integratie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg deze stappen om de koppeling tussen Deliverect en je Deliveroo-account te verwijderen.

Als je hulp nodig hebt bij dit proces, neem dan contact met ons op.

Stap 1. Ga eerst naar https://partner-hub.deliveroo.com en log in op je Deliveroo-account.

Stap 2. Klik op Integrations in de zijbalk.

Stap 3. Klik op de knop Edit.

Stap 4. Vink de locaties aan die je wilt ontkoppelen ① en klik op de knop Disconnect site ②.

Stap 5. Open dit externe Deliveroo-artikel en volg de instructies in 3. Publishing a menu to one or multiple restaurant sites. Als je deze stap niet voltooit, is je menu niet toegankelijk.