Alle collectiesDMAInstellingen en hulp
DMA: Problemen met afdrukken oplossen
Deze week bijgewerkt

Heb je problemen met het afdrukken van bestellingen met de Delivery Manager App (DMA)? Probeer de volgende oplossingen.

Voor LAN/Wi-Fi-printers

• Zorg ervoor dat de printer is aangesloten op hetzelfde netwerk als uw tablet.

Voor Bluetooth-printers

• Zorg ervoor dat Bluetooth actief is op de printer en de tablet.

• Plaats het tablet dichter bij de printer om eventuele bereikproblemen uit te sluiten.

• Sta Bluetooth toe voor de Delivery Manager App:

Controleer je werkstations

Als je werkstations hebt geconfigureerd, controleer dan of ze zijn toegewezen om alle items of merken af te drukken.

Stap 1. Open de Instellingen pagina op je Delivery Manager App en tik op Werkstations.

Stap 2. Tik op Bewerken voor een werkstation.

Stap 3. Als er geen items of merken zijn toegewezen aan het werkstation, gebruik dan de knop + Items toewijzen/+ Merken toewijzen om ze toe te voegen.

Stap 4. Tik op de knop Opslaan knop.

Probeer de printer opnieuw aan te sluiten

Ziet de Delivery Manager App de printer in de lijst Ontvangstbewijs afdrukken tabblad van de Instellingen pagina? Zo ja, dan kan het probleem mogelijk worden opgelost door de printer los te koppelen en vervolgens weer aan te sluiten.

Stap 1. Open de Instellingen pagina op je Delivery Manager App en tik op Ontvangstbewijs afdrukken.

Stap 2. Druk op Configureren voor de printer.

Stap 3. Tik op Koppel los onderaan.

Stap 4. Volg de stappen in dit artikel om een nieuwe verbinding met de printer te maken.

Probeer de printer naar een andere locatie te verplaatsen

Magnetrons en andere apparaten kunnen storing veroorzaken op apparaten die Bluetooth en Wi-Fi gebruiken. Verplaats je printer tijdelijk om te zien of het probleem daarmee is opgelost.