Producten in bulk bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen in dit artikel om de waarden van al je producten in bulk te bewerken.

• Gebruik je producten die gesynchroniseerd zijn vanuit een POS?

• Bewerkingen worden overschreven, wat betekent dat de wijzigingen bestaan in Deliverect, maar niet in je kassasysteem.

• Producten gebruiken die in Deliverect zijn gemaakt?

• Bewerkingen worden direct uitgevoerd en zijn daarom onomkeerbaar.

Stap 1. Log in op je Deliverect account en ga naar de pagina Producten.

Stap 2. Selecteer de knop en kies Exporteren .

Stap 3. Selecteer de knop Request export.

Stap 4. Selecteer Operations in de zijbalk.

Stap 5. Vouw de bewerking EXPORT uit.

Stap 6. Selecteer de knop Downloadlink ontvangen, gevolgd door Download CSV.

Stap 7. Open het bestand op je computer met een spreadsheetprogramma (bijv. Microsoft Excel, Apple Numbers). Je kunt ook het document importeren in Google Sheets.

We raden ten zeerste aan om een onbewerkte back-up te maken, zodat je indien nodig de originele waarden van je producten kunt herstellen.

Stap 8. Bewerk de waarden van je producten via de velden. Zie de tabel onderaan deze pagina om te zien welke velden bewerkbaar zijn. Zodra je klaar bent, slaat je het CSV-bestand op en exporteert je het.

Stap 9. Ga terug naar de pagina Producten in Deliverect.

Stap 10. Selecteer opnieuw op de knop ① en kies Import .

Stap 11. Kies de optie CSV importeren.

Stap 12. Sleep je CSV-bestand of selecteer de knop Upload bestand om het bestand op je computer te kiezen. Zodra het bestand is toegevoegd, selecteert je de knop Upload ②.

Stap 13. Het totale aantal producten dat zal worden beïnvloed, wordt weergegeven. Om verder te gaan, selecteert je de knop Approve. Dat is het! Je producten worden nu bijgewerkt.

Zoals bij alle productwijzigingen moet je niet vergeten om je menu's te publiceren naar je kanalen.

Bewerkbare velden

De velden in de onderstaande tabel kunnen worden gewijzigd.

Veld

Info

Vereiste

Calories

Wijzig de caloriewaarde van het product

Aantal (bijv. 100)

DeliveryTax

Wijzig de leveringsbelasting van het product

Aantal (bijv. 7)

Description

De beschrijving van het product wijzigen

Tekst (bijv. Heerlijk ijs met chocoladeschilfers)

Imageurl

Wijzig de afbeelding van het product

Directe URL van de afbeelding (bijv. https://example.com/icecream.jpg)

Name

De naam van het product wijzigen

Tekst (bijv. Superijs)

Price

Wijzig de prijs van het product

Aantal (bijv. 9,99). Niet bewerken als je POS geen prijswijzigingen accepteert.

ProductTags

Verwijder/toevoeg producttags aan het product

Tags in hoofdletters, gescheiden door een komma en een spatie (bijv., MILK, NUTS)

• ALMONDS

• BABY_NURSING_AND_FEEDING

• BAKERY_ITEM

• BARLEY

• BOTTLE_DEPOSIT

• BOTTLED_COFFEE_DRINK

• BOTTLED_TEA_DRINK

• BRAZIL_NUTS

• CAN_SERVE_ALONE

• CANDY

• CANNABIS

• CARB_FLV_SWT_WATER

• CARB_UNFLV_UNSWT_WATER

• CASHEW

• CELERY

• CIGARETTES

• CIGARS

• CRUSTACEANS

• DAIRY

• E_CIGARETTE

• EGGS

• ENERGY_BEVERAGE

• FISH

• GLUTEN

• GLUTEN_FREE

• HALAL

• HAZELNUTS

• HFSS

• JUICE

• KAMUT

• KETO

• KOSHER

• LAC_FREE

• LENTILS

• LUPIN

• MACADAMIA

• MILK

• MILK_COCOA

• MOLLUSCS

• MUSTARD

• NATURAL

• NO_ALLERGENS

• NONCARB_FLV_SWT_WATER

• NONCARB_UNFLV_UNSWT_WATER

• NUTS

• OATS

• ORGANIC

• PACKAGING_FEE

• PALEO

• PEANUTS

• PECAN

• PISTACHIOS

• PLANT_BASED

• PREPACKAGED_FOOD

• PREPACKAGED_ICE_CREAM

• PREPACKAGED_SNACK

• PREPARED_DRINK

• PREPARED_FOOD

• RYE

• SCOOPED_ICE_CREAM

• SESAMESMOKELESS_TOBACCO

• SOFT_DRINK

• SOYA

• SPELT

• SUGAR_FREE

• SUGARED_DRINK

• SULPHITES

• TOBACCO

• TPP_GOOD

• UNHEATED_SANDWICH_WRAP

• VAPES

• VEGAN

• VEGETARIAN

• WALNUTS

• WHEAT