Menu's vergelijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een menu vergelijken met de bestaande gepubliceerde versie of met een ander menu. De vergelijking toont eventuele verschillen in items, categorieën en menubeschrijvingen.

Hoe krijg je toegang

Ga naar de Menus pagina.

De functie is beschikbaar voor twee scenario's:

Twee menu's vergelijken

Stap 1. Schakel de selectievakjes in van de twee menu's die je wilt vergelijken.

Stap 2. Selecteer de knop Compare.

De online en conceptversie van een menu vergelijken

Selecteer het pictogram en kies Compare to online menu .

Deze optie is mogelijk niet beschikbaar als je onlangs geen menu hebt gepubliceerd.

De compare pagina gebruiken

Menu's en statussen wijzigen

Met de opties bovenaan de pagina kun je de winkels wijzigen en kun je aangeven of je het huidige online menu of de conceptversie (niet gepubliceerd) wilt bekijken. Je kunt de knop Switch selecteren om de menu's om te wisselen.

Verschillen in menubeschrijving

De beschrijving van een menu wordt gemarkeerd als het verschilt van het andere menu.

Niet-beschikbare items

Items die ontbreken in het eerste menu hebben een rode achtergrond, vervaagde tekst en een label Unavailable.

Nieuwe categorieën of items

Categorieën en items die niet aanwezig zijn in het eerste menu worden weergegeven met een groene achtergrond en een New label.

Een item zoeken

Beweeg de muis over een item om de positie ervan in het andere menu weer te geven.

Details van een item bekijken

Selecteer een item om de volledige details voor elk menu te bekijken.

Alleen wijzigingen weergeven

Schakel het selectievakje Show changes only in om identieke items en categorieën in beide menu's te verbergen.