De instellingen van een menu wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen in dit artikel om de basisinstellingen van je menu te wijzigen. Dit omvat de naam, het type en de afbeelding van het menu.

Stap 1. Ga naar Menus in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer het menu dat je wilt bewerken.

Stap 3. Selecteer het pictogram Bewerken (potlood) naast de naam van het menu.

Stap 4. Hier kan je de instellingen voor het menu vinden en bewerken.

• Menunaam: Deze naam wordt getoond aan klanten op je kanalen.

• Interne menunaam: Deze naam wordt alleen intern getoond aan andere gebruikers in je account.

• Menubeschrijving: Beschrijf je menu aan je klanten.

• Type: Gebruik deze instelling om te beperken welke soorten bestellingen kunnen worden geplaatst. De volgende types zijn beschikbaar:

• Delivery and pickup

• Delivery

• Pickup

• Eat in

• Curbside pickup

• Gebruik producten van: Als je producten van meerdere locaties hebt gesynchroniseerd, kun je kiezen welke locatie je wilt gebruiken om je menu samen te stellen.

• Menu edit restrictions: Kies welke locaties toegang moeten hebben tot dit menu om het te bewerken.

• Menu-afbeelding: De afbeelding die wordt weergegeven op je menu toevoegen, bewerken of verwijderen. We raden aan een afbeelding te uploaden met een beeldverhouding van 16:9 (bijv. 1920px × 1080px).

• Logo image: De logoafbeelding voor je menu toevoegen, bewerken of verwijderen. We raden aan een afbeelding te uploaden met een beeldverhouding van 1:1 (bijv. 800px x 800px).

Stap 5. Selecteer de knop Wijzigingen opslaan om te bevestigen.

Wijzigingen in je menu zijn niet zichtbaar voor je klanten totdat je je menu publiceert.