Menu-bewerkingen beperken op basis van locatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de nieuwste versie van de menu-editor. Alle accounts zullen binnenkort toegang hebben tot deze versie. Bekijk dit onderwerp voor de vorige menu-editor.

Als je meerdere locaties in je Deliverect-account hebt, wil je misschien niet dat gebruikers toegang hebben tot menu's van locaties die ze niet beheren. Volg de stappen in dit artikel om dit te voorkomen.

Een locatie aan een menu toevoegen

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Menus in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer het menu.

Stap 3. Selecteer het bewerken pictogram naast de naam van het menu.

Stap 4. Scroll naar beneden en selecteer de vervolgkeuzelijst Menu edit restrictions. Kies de locaties die je wilt instellen voor het menu.

Dit veld is momenteel niet beschikbaar voor alle klanten. Neem contact op met ons ondersteuningsteam voor meer informatie.

Als je meerdere locaties kiest, worden niet voor elke locatie afzonderlijke menu's gemaakt. Bewerkingen voor een van de toegestane locaties hebben invloed op alle locaties. Als je individuele menu's per locatie wilt, maakt of dupliceert je een bestaand menu en wijst je vervolgens één locatie toe.

Je kan ook de aanpassingsfunctie gebruiken om wijzigingen aan te brengen in velden die alleen van invloed zijn op specifieke locaties of kanalen. Lees dit artikel voor meer informatie over deze functie.

Stap 5. Selecteer de knop Wijzigingen opslaan onderaan de pagina. Herhaal dit proces voor al uw menu's.

Een gebruiker configureren met beperkingen

Standaard hebben gebruikers toegang tot alle menu's, zelfs als de bovenstaande stappen zijn gevolgd. Om een gebruiker de beperkingen te laten volgen, moet een toggle geactiveerd worden in zijn gebruikersaccount.

Stap 1. Ga naar Instellingen en dan Gebruikers in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer de knop Bewerken voor de gebruiker.

Stap 3. Activeer de keuzeknop RESTRICT USER MENU ACCESS.

Stap 4. Als de gebruiker de locatie nog niet toegewezen heeft gekregen, kies deze dan uit het vervolgkeuzemenu SELECT LOCATIONS.

Stap 5. Selecteer de knop Save Edits.