Alle collectiesDMAIntroductie & instellen van de app
DMA: Wat is de Delivery Manager App?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Intro

De Delivery Manager App (DMA) voorziet in de behoeften van verschillende soorten levensmiddelenbedrijven, zoals:

• Donkere keukens en bezorgrestaurants (zowel met als zonder ePOS).

• Restaurants die geen kassasysteem gebruiken.

• Bedrijven die werken met een ePOS die nog niet geïntegreerd is met Deliverect.

• Consumentengoederenbedrijven die hun bezorgdiensten willen uitbreiden.

Voordelen

• Bestellingen van online bestelkanalen zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway worden rechtstreeks naar de Delivery Manager App gestuurd.

• Toon bestellingen van alle bezorgkanalen op één overzichtelijk scherm.

• Snooze producten wanneer ze niet meer op voorraad zijn of niet meer bereid kunnen worden.

• Tickets hebben een schone en georganiseerde lay-out, waardoor ze gemakkelijk te lezen zijn voor keukenpersoneel.

• Sluit de winkel tijdelijk als het te druk is.

Meer weten over de Delivery Manager App? Bekijk onze pagina ervoor op deliverect.com.