Alle collectiesBezorgplatformenWolt
Wolt: Integreer je Wolt-account met Deliverect
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Wolt-winkel koppelt aan Deliverect.

Stap 2. Tijdens het toevoegen van uw winkel wordt je naar de Wolt-inlogpagina gestuurd. Log in met de juiste gegevens voor de locatie.

Stap 3. Selecteer de Wolt-locatie die je wilt koppelen , schakel het selectievakje Allow integrator to act on your behalf in , en selecteer vervolgens de knop Authorize .

Stap 4. Zodra je klaar bent, wordt je teruggestuurd naar Deliverect. Vertel je Wolt-vertegenwoordiger dat deze stap is voltooid. Zij kunnen dan de verbinding voltooien en ervoor zorgen dat de bestellingen in Deliverect worden ontvangen.