Naar de hoofdinhoud

Meldingen instellen en beheren

  • Create alerts

  • Edit alerts

  • Remove alerts

  • View alerts

Maak meldingen aan om belangrijke updates via e-mail of WhatsApp te ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld een melding instellen om iemand een e-mail te sturen wanneer een locatie geen bestellingen accepteert van een bezorgkanaal. Alle gebruikers in een account kunnen zich abonneren op elke bestaande melding.

Meld je aan bij je Deliverect-account en selecteer het Configurations-icoon linksonder op de pagina.

Selecteer Notifications in de zijbalk.

Een melding maken

Selecteer de knop Create notification.

De volgende opties zijn beschikbaar:

  • Notification type: Kies het type melding:

    • Order cancelled: De bestelling is geannuleerd door de klant of het bezorgkanaal.

    • Order injection failed: Als een bestelling niet naar je kassasysteem is verzonden

    • Menu publish failed: Als een menu niet succesvol is gepubliceerd naar een bezorgkanaal

    • Item snoozed: Als een item is gemarkeerd als niet beschikbaar (Deliverect Plus vereist). Je kunt ook filteren op specifieke items.

    • Store closed by channel: Als een winkel is gesloten door Deliverect of door het bezorgkanaal (Deliverect Plus vereist). De ondersteunde kanalen voor deze melding zijn Dame Jidlo, Deliveroo, DeliveryHero, DiDi Food, DoorDash, Foodora, Glovo, Grubhub, Hungry.dk, iFood, Just Eat, Mjam, Rappi, Uber Eats en Wolt. (Deliverect Plus vereist).

    • Store closed by user: Als iemand de winkel heeft gesloten (Deliverect Plus vereist).

    • Order delayed: Als een gebruiker de voorbereidingstijd voor bestellingen heeft aangepast. (Deliverect Plus vereist).

  • Trigger requirement:

    • Default: Er wordt direct een melding verzonden zodra de gebeurtenis voor het eerst optreedt. Daarna worden gebeurtenissen elke 10 minuten gegroepeerd.

    • Custom: Verstuur een melding als het waarschuwingsonderwerp een bepaald aantal keer voorkomt binnen een vastgesteld tijdsbestek.

  • Delivery method: Kies de meldingsmethode.

  • Locations: Kies welke locaties je wilt gebruiken.

  • Subscribers: Selecteer in de vervolgkeuzelijst de gebruikers die je wilt waarschuwen zodra de melding wordt geactiveerd. Als je ook mensen buiten je Deliverect-account wilt opnemen, selecteer je Add external users en voer je hun e-mailadressen in.

  • Add external users: Je kunt e-mailadressen invoeren van mensen die geen gebruiker zijn van je Deliverect-account, zodat ook zij meldingen ontvangen.

Selecteer de knop Save als je klaar bent.

Meldingen beheren

Abonneer je op een melding of zeg deze af via de schakelaar Subscribed/Unsubscribed. Je kunt een melding bewerken, testen of verwijderen via de knop .

Was dit een antwoord op uw vraag?