De alcoholvlag voor een product instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als een product alcohol bevat, kan je verplicht zijn dit in je menu's te vermelden. Lees dit artikel verder om te leren hoe.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en ga naar de pagina Producten.

Stap 2. Zodra je het product hebt gevonden, selecteer je de knop ⋮ , gevolgd door Edit .

Stap 3. Selecteer in de sectie Product specifications de link Add tags.

Stap 4. Selecteer het vakje Contains alcohol en vervolgens op de knop Save & close . Het product is nu gemarkeerd als bevat alcohol. Als u het alcoholpercentage wilt instellen, gaat u naar de sectie Beverage info. Zoals bij elke wijziging aan uw producten moet u niet vergeten uw menu's te publiceren op uw kanalen.