Alle collectiesDirect
Deliverect Direct: Bekijk en exporteer klanten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klanten die bestellingen plaatsen op je Deliverect Direct kanalen worden opgeslagen in je dashboard.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over Deliverect Direct. Als je een bestaande klant van Deliverect bent, kun je toegang aanvragen door Social Ordering te selecteren in de zijbalk en vervolgens de knop Get social media ordering te selecteren .

Hoe krijg ik toegang

Stap 1. Meld je aan bij Deliverect Direct op social-frontend.deliverect.com.

Stap 2. Ga in de zijbalk met de muis over Customer data en selecteer Customers.

Functies

Tabel met klanten

De naam van elke klant wordt weergegeven samen met hun contactgegevens, transacties, verkoop en de laatste transactie datum.

Gebruik de kopjes bovenaan om de resultaten te filteren.

Extra klantinformatie bekijken

Selecteer een klant in de tabel voor meer details.

De volgende informatie wordt weergegeven:

• Loyaliteitssaldo (loyalty balance)

• Transacties (transactions)

• Gemiddelde verkoop (average sales)

• Totale verkoop (total sales)

• Gemiddelde waardering (average rating)

De bestelgeschiedenis van de klant is beschikbaar in de tabel.

Klanten exporteren

Selecteer de knop Export report om een CSV-bestand met je klanten en hun contactgegevens te downloaden.