Voeg een bezorgplatform toe aan je locatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een bestaande klant van Deliverect bent en een nieuw bestelkanaal wilt toevoegen, volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Home in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer de knop Add store in het gedeelte Expand your business.

Stap 3. Selecteer de locatie en bevestig het adres. Selecteer Volgende om verder te gaan.

Stap 4. Selecteer het bestelkanaal dat u wilt toevoegen.

Uw winkel op het bestelkanaal moet volledig zijn ingesteld en werken voordat u deze toevoegt aan uw Deliverect-account.

Stap 5. De volgende stap verschilt per platform. Vul alle verplichte velden in en selecteer Volgende.

Stap 6. Selecteer het Deliverect-menu dat u wilt publiceren op het bestelkanaal en selecteer Volgende.

Hierdoor wordt het bestaande menu op uw bestelkanaal overschreven, dus zorg ervoor dat uw menu volledig is ingevuld in uw Deliverect-account.

Stap 7. Je kunt nu de aanvraag afronden door akkoord te gaan met de voorwaarden en acties en te kiezen voor Request activation. Bekijk dit artikel om te lezen wanneer bestelkanalen normaal gesproken worden geactiveerd.

Zodra je bestelkanaal is geactiveerd, verschijnen de bestellingen in Deliverect en op je POS of Delivery Manager App.