DMA: Instellingen aanpassen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stem je Delivery Manager App (DMA) af op jouw behoeften door de beschikbare opties aan te passen. In dit artikel lees je waar je het scherm Instellingen kunt vinden en wat elke optie betekent.

Open je Delivery Manager App en tik op Instellingen.

Hier vind je het Instellingen scherm, opgedeeld in verschillende secties.

Algemeen

• App-updates: Tik op Zoek naar updates om te zien of er updates beschikbaar zijn. Nieuwe updates worden ook periodiek weergegeven op het hoofdscherm.

• Diagnostische rapporten: Raak Verzend rapport aan om logbestanden van de app naar onze ontwikkelaars te sturen. Dit is handig als je technische problemen ondervindt.

• Choose language: Wijzig de taal die in de app wordt gebruikt.

Bestellingen

• Bestellingen automatisch accepteren: Indien actief, worden bestellingen automatisch geaccepteerd zonder kennisgeving.

• Speel een geluid af wanneer een nieuwe bestelling binnenkomt: Indien geactiveerd, waarschuwt een geluid je bij binnenkomende bestellingen.

• Geluidsduur: Kies hoe lang het meldingsgeluid voor nieuwe orders speelt.

• Selecteer meldingsgeluid: Raak hier aan om een ander meldingsgeluid te kiezen.

• Standaard voorbereidingstijd: De standaard tijd om orders voor te bereiden. Dit geldt alleen voor kanalen die deze functionaliteit ondersteunen. Neem contact op met je Deliverect-accountmanager of ons ondersteuningsteam om te zien of dit mogelijk is bij jouw kanalen.

• Automatisch bestellingen finaliseren: Als deze optie actief is, hoef je bestellingen niet handmatig te accepteren. Bestellingen worden afgerond zodra de app ze ontvangt.

• Orderstroom: Hier kun je de verschillende statussen voor bestellingen beheren. Lees meer over deze optie.

• Oneindig snoozed toestaan: Als deze optie actief is, kunnen items voor onbepaalde tijd op sluimerstand worden gezet.

• Select snooze view: Kies hoe de Snooze-pagina wordt weergegeven. Selecteer Menu en List voor toegang tot beide weergaven. Kies Menu of List om de lay-out te beperken tot de geselecteerde optie.

• Bestellingen periodiek inladen: Indien actief, zal de app routinematig controleren op nieuwe bestellingen. Dit is handig als je geen stabiele internetverbinding hebt.

• Toon prijzen op bonnen: Indien actief, worden de prijzen van individuele artikelen weergegeven in bestellingen.

• Bestellingen annuleren toestaan: Indien actief, kun je bestellingen annuleren vanuit de app. Houd er rekening mee dat dit niet door alle kanalen wordt ondersteund.

Ontvangstbewijzen afdrukken

Algemene instellingen

• Configureren: Wijzig de instellingen van de printer, inclusief de opties om tas- of keukentickets af te drukken.

• Auto-print trigger: Activeer om automatisch tickets af te drukken zodra een bestelling is geaccepteerd.

• Print koerier updates (niet ondersteund door alle kanalen): Indien actief, worden updates van koeriers automatisch afgedrukt zodra ze binnenkomen.

• Enable workstations: Indien geactiveerd, kun je werkstations configureren. Meer informatie.

Instellingen printerconfiguratie

• Tasticket/Keuken ticket toggles: Activeer het (de) type(n) ticket dat je wilt dat de printer afdrukt.

• Hoe vaak moet elk ticket worden afgedrukt? Als de printer meerdere tickets moet maken, pas dan het aantal aan.

• Lettergrootte aanpassen: Vergroot of verklein de grootte van de tekst op afgedrukte tickets.

• Use kitchen name: Kies ervoor om de keukennaam van je producten te gebruiken in plaats van de standaardnaam. Meer informatie.

• Enable item checkbox: Laat een vierkantje zien voor elk item zodat ze gemakkelijk kunnen worden afgevinkt bij het verpakken (alleen tasticket).

• Testtickers afdrukken: Stuur een voorbeeldkaartje naar de printer.

• Printer loskoppelen: Verwijder de printer uit de app. Je kunt hem in de toekomst weer aansluiten als dat nodig is.

Neem contact op met ons ondersteuningsteam als je wilt dat bag tickets het totale aantal artikelen in een bestelling weergeven.

Tik op het potloodpictogram om de naam van de printer te wijzigen.

Voorbeeld tasticket

Workstations

• Default workstation: Tik op om een andere standaard te kiezen

• Active workstations: Werkstations die hier worden vermeld, kunnen bestellingen ontvangen.

• Inactive workstations: Werkstations die hier worden vermeld, kunnen geen bestellingen ontvangen.

Raak Edit aan voor elk werkstation dat je wilt wijzigen.

Meldingen

• Limiet bezorger updates: Kies de minimale wijziging voor de driver-update waarover je een melding wilt ontvangen.

• Problemen met de internetverbinding melden: Indien actief, wordt er een meldingsgeluid afgespeeld als de verbinding met Deliverect wordt verbroken.

• Enable busy mode notification: Activeer om te worden herinnerd wanneer een winkel langer dan twee uur gesloten is.

Locatie & gebruiker

• Locatie: Tik op Verander van locatie aan als je een andere locatie wilt beheren met deze app.

• Openingstijden: Tik op Openingstijden wijzigen om aan te passen wanneer je locatie open is.

• Set new passcode: Tik hier om een wachtwoordcode (pin) aan te maken en de app automatisch te laten vergrendelen nadat je deze langer dan 10 minuten hebt gesloten of geminimaliseerd.

• Lock the app: Als er een wachtwoordcode is ingesteld, tikt je hier om deze te vergrendelen om verdere acties te voorkomen. Voer de wachtwoordcode in om de app te ontgrendelen.