Alle collectiesRestaurants DashboardMenusEen menu maken en beheren
Een bestaand menu dupliceren om te gebruiken voor Eat in bestellingen
Een bestaand menu dupliceren om te gebruiken voor Eat in bestellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een bestaand menu dat je wilt gebruiken om in te eten? Volg dan de instructies in dit artikel.

Stap 1. Dupliceer het menu door en volg de stappen in dit artikel.

Stap 2. Selecteer het menu dat je hebt gedupliceerd.

Stap 3. Selecteer het bewerken pictogram naast de naam van het menu.

Stap 4. Selecteer de vervolgkeuzelijst Type en kies Eat in.

Stap 5. Selecteer de knop Wijzigingen opslaan onderaan de pagina.

Stap 6. Publiceer het menu naar je kanalen (bijv. Website widget en Order @ Table).