Een tunnel opnieuw installeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een tunnel moet mogelijk opnieuw gemaakt worden als de machine waarop de POS draait vervangen is of als de Persoonlijke key verloren is gegaan.

Als je problemen ondervindt of hulp nodig hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.

De tunnel downloaden en installeren

Stap 1. Selecteer in de zijbalk Instellingen en vervolgens Keys .

Stap 2. Selecteer de knop Download de client om de software te downloaden die nodig is voor de tunnel.

Stap 3. Installeer de client op de machine waarop je POS draait. Je wordt om het volgende gevraagd:

• Token: Voer de Persoonlijke key in.

• Port: Voer de poort in die door je POS wordt gebruikt.

• Protocol: Kies het juiste protocol voor je POS. Als je het niet zeker weet, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Selecteer de knop Next zodra je klaar bent.

Als je de Persoonlijke key niet meer hebt, volg dan de stappen in de onderstaande sectie.

Een nieuwe Persoonlijke key genereren

Als je niet langer beschikt over de Persoonlijke key, volg dan deze stappen.

Stap 1. Selecteer op de pagina Keys de knop Details voor je tunnel

Stap 2. Selecteer de knop Genereer nieuwe key.

Stap 3. Je wordt gevraagd om te bevestigen. Typ GENERATE in het veld en selecteer de knop Genereer nieuwe key.

Stap 4. Je krijgt je POS URL te zien naast de nieuwe Persoonlijke key. Noteer deze, want je kunt hem later niet meer opvragen.