Deliverect Plus
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Krijg toegang tot extra tools om je inkomsten en bedrijfsvoering te stimuleren door te upgraden naar Deliverect Plus.

Wat is inbegrepen?

Verkoopvergelijkingen

Gebruik diepgaande statistieken om de prestaties van je kanalen en locaties over bepaalde perioden te vergelijken. Meer informatie.

Menu optimalisatie

Optimaliseer je menu's en verdien meer door nieuwe producten of prijsverhogingen te testen op verschillende locaties en kanalen. Meer informatie.

Real-time monitoring en waarschuwingen

Verminder en los operationele problemen snel op en blijf op de hoogte van alle onderdelen van je bedrijf. Meer informatie.

Hoe te upgraden naar Deliverect Plus

Stap 1. Klik in de zijbalk op Deliverect Plus.

Stap 2. Klik op de knop Try for free.

Stap 3. Selecteer de knop Start free trial.