Alle collectiesDirect
Deliverect Direct: Bekijk beoordelingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Reviews die door je klanten op je Deliverect Direct-kanalen zijn geplaatst, vind je op de pagina Reviews.

Deliverect stuurt een e-mail naar je klanten met het verzoek een beoordelingen achter te laten nadat hun bestelling is afgerond.

Hoe krijg je toegang

Log in bij Deliverect Direct. Ga in de zijbalk met de muis over Customer data en selecteer Reviews.

De pagina gebruiken

Beoordelingen worden weergegeven in een lijst. Bovenaan de pagina kun je filters gebruiken om beoordelingen met een specifieke waardering of servicetype weer te geven. Je gemiddelde beoordeling en een uitsplitsing van de beoordelingen worden rechts weergegeven.

Selecteer Show details om informatie over de bestelling te bekijken.

De volgende details worden weergegeven:

• Order ID

• Order from

• Customer name

• Customer phone number

• Date