Deliverect Manager Portal
Producten
Producten bewerken
Productinformatie voor één locatie bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de pagina Producten kan je de prijzen van je product of andere informatie voor elke locatie aanpassen. Lees dit artikel verder om te leren hoe.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Producten in de zijbalk.

Stap 2. Vouw het product dat je wilt wijzigen uit door op het pictogram > te klikken.

Stap 3. Hier ziet je alle locaties voor dit product. Om het product voor een locatie te bewerken, klik je op de ⋮ knop , gevolgd door Edit ②.

Stap 4. Alle bewerkingen die je op deze pagina maakt, worden alleen voor die locatie gemaakt. Om de locatie te wijzigen, klik je op de dropdown bovenaan de pagina.

Sommige informatie kan alleen voor alle locaties worden bewerkt (productspecificaties, verpakking). Ga naar All locations met behulp van de locatie dropdown bovenaan de pagina om die informatie te bewerken.

Stap 5. Klik op de knop Wijzigingen opslaan nadat je wijzigingen hebt aangebracht. Zoals bij alle wijzigingen is het noodzakelijk om je menu's te publiceren zodat de wijzigingen door je klanten kunnen worden gezien.

Velden terugdraaien

Om velden terug te zetten naar hun oorspronkelijke waarde, klik je op de knop Revert naast de waarde.

Klik op de knop Wijzigingen opslaan zodra je klaar bent.