Alle collectiesRestaurants DashboardLocaties
Instellingen kanaalkoppeling wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Moet je de instellingen van een van je kanalen wijzigen? Volg de stappen in dit artikel om te leren hoe.

Kanaalinstellingen bewerken is nog niet voor alle klanten mogelijk.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Locaties in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer de optie Wijzig knop voor de kanaallink die u wilt wijzigen.

Stap 3. De instellingen voor de kanaallink zijn verdeeld over tabbladen. Selecteer de optie Opslaan knop nadat u wijzigingen hebt aangebracht.

General

Basisinstellingen voor de kanaallink.

• Integration name: De naam om de kanaalverbinding te identificeren.

• Channel: De kanaalintegratie (niet aanpasbaar).

• Integration status: De status van de kanaalverbinding (niet wijzigbaar).

• Store URL: De URL die klanten bezoeken om een bestelling te plaatsen.

Channel settings

Instellingen voor het maken van een verbinding en het wijzigen van hoe orders worden verwerkt. De beschikbare instellingen zijn afhankelijk van het kanaal.

POS settings

Instellingen die bepalen hoe bestellingen van dit kanaal naar je kassa worden gestuurd.

Sommige wijzigingen kunnen ervoor zorgen dat bestellingen niet correct of helemaal niet worden verwerkt. Neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp als je niet zeker bent over de impact of het gebruik van een instelling.