Wijzigingen voor een product aanpassen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je klanten dezelfde modifier voor meerdere producten aanbiedt, wil je misschien dat ze verschillende prijzen, belastingen of zelfs namen hebben. Met de functie Aanpassingen zijn deze wijzigingen eenvoudig aan te brengen! Lees dit artikel om te leren hoe.

Stap 1. Navigeer naar je Producten pagina.

Stap 2. Selecteer de knop voor het product en kies Edit .

Stap 3. Selecteer het pictogram voor de modifier die je wilt aanpassen . Kies de optie Customise .

Stap 4. Maak aanpassingen aan de modifier. Zodra je klaar bent, kiest je de knop Save.

Wijzigingen ongedaan maken

Open het aanpassingsvenster opnieuw en selecteer de blauwe pijl voor het gewijzigde veld.