Een nested modifier maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is alleen relevant als je geen POS-integratie hebt. Als je wel een POS hebt, kan je in plaats daarvan je producten, modifiers en modifier groups synchroniseren.

Wat is een nested modifier? De term verwijst naar een modifier die binnen een andere modifier bestaat. Kijk eens naar het onderstaande voorbeeld:

• Modifier: Ketchup

• Modifier groep: Ketchup Opties

• Modifier: Ketchup met verminderd zout

• Modifier: Geen suiker Ketchup

Met netsted modifiers kan je je klanten nog meer flexibiliteit bieden bij hun bestellingen. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe.

Nested modifiers worden niet door alle leveringskanalen ondersteund. Neem contact op met ons supportteam om te zien of dit voor jou van toepassing is.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Producten in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer de modifier.

Stap 3. Scroll naar beneden naar het gedeelte Modifier groups en selecteer de knop Add a modifier group. Als je er een moet maken, kies je in plaats daarvan Create a modifier group.

Stap 4. Vink de modifier group aan en selecteer vervolgens Add .

De toegevoegde modifier groups zijn nu genest in de modifier. Zoals bij alle wijzigingen aan producten moet je niet vergeten om je menu te publiceren naar je leveringskanalen.