Een menu exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat details over de nieuwste versie van de menu-editor. Alle accounts zullen binnenkort toegang hebben tot deze versie. Bekijk dit onderwerp voor de vorige menu-editor.

Volg de stappen in dit artikel om de inhoud van een menu te exporteren naar een CSV-bestand. Dit kan worden gebruikt om je menu aan te bieden aan een kanaal dat geen menu-updates van Deliverect ondersteunt.

Stap 1. Log in op Deliverect en selecteer Menus in de zijbalk.

Stap 2. Selecteer het menu dat je wilt exporteren.

Stap 3. Selecteer de knop en kies Exporteer menu.

Stap 4. Er wordt een venster geopend waarin je kunt kiezen welke velden je wilt exporteren. Alle beschikbare velden worden getoond in de schermafbeelding hieronder. Kies Request export om een CSV-bestand te downloaden naar je computer.