Calorieën toevoegen aan je producten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door de caloriewaarde van producten te vermelden, wordt je menu transparanter en kunnen klanten bestellingen maken die bij hun dieet passen. Volg de onderstaande stappen om caloriewaarden aan je producten toe te voegen.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en ga naar de pagina Producten.

Stap 2. Zodra je het product hebt gevonden, klik je op de knop ⋯ en kies je Edit ②.

Stap 3. Klik in de sectie Product specifications op de link Edit.

Stap 4. Klik op Calories in de zijbalk.

Stap 5. Voer de waarde in het veld Calories in.

Mogelijk zie je in plaats daarvan twee velden voor calorieën:

• Calorie range - low: Voer de laagste hoeveelheid calorieën in dit product in. Dit is de standaardwaarde.

• Calorie range - high (optioneel): Voer de maximale hoeveelheid calorieën in dit product in. Dit wordt niet door alle kanalen ondersteund.

Als je caloriebereiken wilt kunnen instellen en momenteel geen toegang hebt tot deze velden, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Stap 6. Klik op de knop Save & close.