DMA: Aanmelden en een locatie kiezen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier volgt een korte handleiding over hoe je je Delivery Manager App (DMA) kan aanmelden en klaar kan maken om bestellingen te ontvangen. Download eerst de DMA-app op je tablet in de App Store van Apple of Google Play. Onze hardwarevereisten staan vermeld in dit artikel.

Hoe log je in?

Wanneer je onze app opent, word je verwelkomd met een inlogscherm. Voer de gegevens in die je gebruikt voor het Deliverect-portaal (frontend.deliverect.com). Tik op de knop Deliverect om in te loggen met je gegevens of een Google-account. Je kan ook inloggen met de knop Sign in with Apple (alleen iPad).

Als je een custom aanmeldservice gebruikt, selecteer dan de toggle onderaan zodat deze wordt weergegeven tussen de andere aanmeldingsmethoden.

Als je geen account hebt of je inloggegevens bent vergeten, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar [email protected].

Om problemen met inloggen op te lossen, kan je proberen je browsercache te wissen of de incognito-/privémodus te gebruiken om je aan te melden bij je Google-account, en het vervolgens opnieuw proberen. Als je account is geblokkeerd na meerdere opeenvolgende mislukte aanmeldingspogingen, wacht dan enkele minuten en probeer het opnieuw.

Een locatie selecteren

Na het inloggen wordt je gevraagd een locatie te selecteren. Dit is de locatie waarvoor je bestellingen zult ontvangen, dus zorg ervoor dat je de juiste locatie kiest. Wil je een overzicht van alle locaties ontvangen, log dan in op Deliverect via een webbrowser.