Dispatchpartners
Stuart: Stuart configureren voor een locatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen in dit artikel om te leren hoe je je Stuart-account kan koppelen aan een van je Deliverect-locaties.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Dispatch in de zijbalk.

Stap 2. Klik op Add partner voor de locatie die je Stuart wil inschakelen.

Stap 3. Kies Stuart uit de lijst.

Stap 4. Als je nog geen Stuart-profiel hebt aangemaakt in Deliverect, klik je op de knop Configuratie toevoegen. Bestaande Stuart profielen zijn selecteerbaar in de Access profile code dropdown.

Stap 5. Volg de instructies om je Client ID en Client secret te ontvangen, en vul vervolgens de vier velden in:

• Name: Geef dit profiel een herkenbare naam (bijv. "Stuart - Gent").

• Client ID: Verstrekt door de instructies op Stuart te volgen.

• Client secret: Wordt verstrekt door de instructies op Stuart te volgen.

• Standard package size: Kies welke maat gebruikt moet worden voor leveringen.

Stap 6. Klik op de knop Save. Je Klant ID en Klant secret worden gevalideerd met Stuart. Als je een foutmelding krijg, controleer dan of deze velden correct zijn.