Ontdek waarom een winkel gesloten is
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is je winkel niet open voor bestellingen op een bezorgplatform? Hier zijn enkele redenen waarom en hoe je ze oplost.

Je winkel is ingesteld op gesloten

Open het venster Bezetmodus voor de locatie en controleer of de winkel open is. Als dat niet het geval is, selecteer dan de knop Open winkel.

Je hebt onjuiste openingstijden

Controleer het tabblad Openingsuren op de pagina Planning als klanten voor een locatie op geen enkel bezorgplatform bestellingen kunnen plaatsen. Pas indien nodig de openingstijden aan.

Je hebt een onjuiste menu planning

Je hebt een feestdag ingesteld

Het instellen van een feestdag sluit je locatie. Bekijk het tabblad Holidays op de pagina Planning om te controleren of er een is ingesteld. Selecteer het verwijderpictogram om een feestdag te verwijderen.

Je menu is nog niet gepubliceerd

Volg de stappen in dit artikel als je je menu nog moet publiceren op een bezorgplatform. Dit is een noodzakelijke stap om klanten bestellingen te laten plaatsen.

Er is een probleem met het bezorgplatform

Als je winkel slechts op één bezorgplatform is gesloten en de bovenstaande oplossingen geen oplossing boden, is er waarschijnlijk een probleem met het bezorgplatform. Neem contact op met je accountmanager of hun supportteam voor hulp.

Hebben de bovenstaande oplossingen je probleem niet opgelost? Neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.