Deliverect Online Ordering
Deliverect Online Ordering: Pas je thema aan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel bevat informatie en instructies die alleen mogen worden gebruikt met het online bestelkanaal van Deliverect. Ga voor meer informatie naar deze pagina.

Heb je al een Deliverect Online Ordering website gemaakt en wil je het uiterlijk aanpassen? Volg deze stappen om te leren hoe.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Online Ordering in de zijbalk.

Stap 2. Klik op ⋯ voor de site en kies Edit theme ②.

De instellingen van je site worden dan weergegeven. Pas aan waar nodig.

Thema-instellingen

• Color Scheme: Kies uit een vooraf gedefinieerd thema of selecteer Custom om kleuren op te geven voor elk element.

• Capitalize headings

• Logo: Upload een afbeelding om linksboven op je site weer te geven en als favicon. Gebruik voor de beste resultaten een afbeelding met een beeldverhouding van 1:1 (bijvoorbeeld 250 px bij 250 px).

• Banner: Upload een afbeelding om bovenaan je site weer te geven. We raden aan een afbeelding te gebruiken met een hoogte van 200 px.

Berichten

• Bannermessage: Tekst die je in dit veld invoert, verschijnt net boven je menu. Deze kan worden gebruikt om een aanstaande sluiting, speciale promotie of iets heel anders aan te kondigen.

• Show translations: Als je meerdere talen hebt geactiveerd op je account, kan je voor elke taal een bericht toevoegen.

• Show banner message when customer arrives on website: Indien geactiveerd, verschijnt het bannerbericht als popup.

• Confirmation e-mail: Indien geactiveerd, ontvangen klanten een bevestigingsmail na het plaatsen van een bestelling.

• Google tag manager ID: Met deze service kunnen scripts en tracking worden geïmplementeerd. Bekijk dit externe artikel voor meer informatie over Google Tag Manager. ID's hebben het formaat GTM-#######. Om Google Analytics te koppelen, lees dit externe artikel over het maken van een Google Analytics 4 Configuratietag met Google Tag Manager.

• Privacy Policy URL: Als je een privacybeleid hebt voor je website, geef dan de link daarnaar hier op. Bijvoorbeeld https://example.com/privacy.

• Terms and Conditions URL: Als je een pagina met algemene voorwaarden hebt voor je website, geef je hier de link naar. Bijvoorbeeld https://example.com/terms.

• About Us URL: Hier kun je een link opgeven naar een externe webpagina met informatie over je bedrijf.

Stap 3. Als je klaar bent, klik je op Update om de wijzigingen te bevestigen. Het voorbeeld aan de rechterkant wordt bijgewerkt en laat eventuele aanpassingen zien.

Heb je hier hulp bij nodig? Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.