Producten
Producten bewerken
Afbeeldingen voor bestaande producten toevoegen of wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door afbeeldingen aan je producten toe te voegen, hebben je menu's een grotere visuele impact op je klanten. Leer in dit artikel hoe je een afbeelding toevoegt of wijzigt.

Stap 1. Log eerst in op je Deliverect account en navigeer naar de pagina Producten.

Stap 2. Nadat je het product hebt gevonden, klik je op de knop en vervolgens op Edit .

Stap 3. Klik in het gedeelte Algemeen op het vakje met de tekst "Click here to upload an image". Als er al een afbeelding is toegevoegd, klik je erop.

Stap 4. Klik op de knop Upload Images om een afbeelding van je apparaat te uploaden . Je kan ook klikken op een afbeelding die je eerder hebt geüpload naar je account . Klik op Save zodra je klaar bent.

Als je een afbeelding uploadt, zijn de volgende opties beschikbaar:

• Tag(s): Voeg trefwoorden toe om je te helpen bij het zoeken naar de afbeelding in de toekomst.

• Enable image editor: Snijd en draai de geüploade afbeelding en bekijk hoe deze wordt weergegeven op je kanalen.

• Keep transparent background: Als je een PNG-afbeelding uploadt, behoudt deze optie de transparantie.

• Keep original image: Afbeeldingen worden standaard verkleind. Als je dit liever niet hebt, activeer dan deze optie.