Gebruikersrollen maken of bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Rollen bepalen wat gebruikers kunnen zien of doen in een Deliverect account. Met de pagina Roles kan je rechten aan rollen toevoegen of van rollen verwijderen, of geheel nieuwe rollen maken.

Deze pagina is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar.

Je kan rollen toewijzen wanneer je een gebruiker uitnodigt of een bestaande gebruiker bewerkt.

Ga naar Instellingen en dan Rollen in de zijbalk om de pagina te openen.

Een nieuwe rol maken

Stap 1. Selecteer de knop Create role.

Stap 2. Voer een naam en beschrijving voor de rol in.

Stap 3. Machtigingen zijn gegroepeerd op basis van onderwerp. Schakel de selectievakjes voor de gewenste rechten in.

Stap 4. Selecteer de knop Save zodra je klaar bent.

Een bestaande rol bewerken

Stap 1. Selecteer het Bewerk pictogram voor de rol.

Stap 2. Breng de nodige wijzigingen aan in de rol en selecteer de knop Save.