Deliverect Online Ordering
Deliverect Online Ordering: Kortingen maken en beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een korting maken of beheren voor je Online Ordering website? Lees dit artikel om te leren hoe.

Let op: dit geldt alleen voor het Online Ordering kanaal van Deliverect en wordt niet ondersteund voor andere kanalen, zoals Deliveroo, Uber Eats of Just Eat.

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en klik op Locaties in de zijbalk.

Stap 2. Klik op de knop More bovenaan de pagina en kies Discounts ②.

Stap 3. Bestaande kortingen kunnen worden bewerkt of verwijderd. Om een nieuwe korting te maken, klik je op de knop + Discount.

Stap 4. De volgende opties zijn beschikbaar voor kortingen:

Korting maken

• Discount code (Kortingscode): Voer de code in die je wilt dat mensen invoeren (bijv. WEEKEND10).

• Applicable on (Van toepassing op): Kies of de korting kan worden toegepast op alle locaties of op specifieke locaties of leveringskanalen.

• Deactiveren: Activeer dit om te voorkomen dat de kortingscode wordt gebruikt.

• Verlopen: Deze toggle wordt automatisch geactiveerd zodra de datum die is opgegeven in het veld Geldig tot is bereikt, of als de waarde in het veld Totaal budget/total discount orders is opgebruikt.

Type

• Type korting: Kies tussen een vaste waarde (lump), een percentage van de waarde van een bestelling (percentage) of een gratis product (product).

• Discount percentage (Kortingspercentage) (type percentage korting): De procentuele waarde die moet worden toegepast.

• Discount value (Kortingswaarde) (type forfaitaire korting): De waarde die moet worden afgetrokken van bestellingen.

• Discount products PLU (Korting product PLU) (type productkorting): Voer de PLU van het gratis product in.

Beschikbaarheid

• Geldig vanaf: Wanneer de kortingscode geldig moet worden.

• Geldig tot: Wanneer de kortingscode niet meer geldig is.

• Day(s) of the week (Dag van de week) (optioneel): Als je wilt dat de code slechts één dag per week geldig is, kies dan die dag in het dropdown menu.

Extra configuratie

• Minimum bestelbedrag (optioneel): Het minimumbedrag dat een bestelling moet hebben om de korting te activeren.

• Maximum bestelbedrag (optioneel): Het maximum dat een bestelling kan zijn om de korting te activeren.

• Type gebruik korting: Kies ervoor om de kortingscode te beperken op basis van budget (geldbedrag) of op basis van orders (aantal orders).

• Budget

• Totale budget (optioneel): Stel een waarde in als je het totale budget voor deze campagne wilt beperken.

• Resterend budget: Als er een waarde is ingevoerd in het veld Totaal budget, wordt in dit veld weergegeven hoeveel budget er nog over is.

• Bestellingen

• Total discount orders (Totaal aantal orders met korting) (optioneel): Stel een waarde in als je het totale aantal bestellingen voor deze campagne wilt beperken.

• Resterende kortingsbestellingen (type geldbedrag korting gebruik): Als er een waarde is ingevoerd in het veld Totale kortingsorders, wordt in dit veld weergegeven hoeveel orders er nog over zijn.

Klik op de knop Opslaan als je klaar bent.