Alle collectiesDirectOrder at Table
Order at Table: QR-codes downloaden
Deze week bijgewerkt

Nadat je je tafels hebt gemaakt, kun je de QR-codes downloaden en afdrukken om ze in je restaurant weer te geven.

Stap 1. Log in bij Deliverect Direct op social-frontend.deliverect.com of door het pictogram Direct in de zijbalk te selecteren.

Selecteer Locations , kies je location, en selecteer Tables .

Stap 2. Selecteer de Download QR Codes knop.

Stap 3. Selecteer de knop Create QRs voor de gewenste sjabloon.

Stap 4. Selecteer de link Download now.

Stap 5. Je kunt nu de QR codes afdrukken en ze bij elke tafel ophangen.