Menu's plannen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Plan een of meerdere menu's die op verschillende tijdstippen in de week worden gepubliceerd.

Deze pagina is mogelijk nog niet voor u beschikbaar. Bekijk het artikel voor de vorige menuplanner.

Hoe toegang te krijgen

Meld u aan bij Deliverect Restaurants. Selecteer in de zijbalk Menus , en dan Planning .

Maak een nieuw schema

Stap 1. Selecteer de knop Create schedule.

Stap 2. Voer een naam in en selecteer Aanmaken.

Stap 3. Selecteer Add menu.

Stap 4. Kies het menu dat je wil gebruiken.

Stap 5. Selecteer de knop Opslaan.

Om extra menu's toe te voegen, selecteer je de + knop.

Je kan de beschikbaarheid van elk menu configureren.

Stap 6. Herhaal dit proces totdat je het gewenste schema voor de hele week hebt. Selecteer de knop Opslaan.

Voorvertoning

Je kan het schema voor je winkels bekijken door Voorbeeld te selecteren.

Kies de winkel uit de vervolgkeuzelijst om een voorbeeld van de planning te bekijken.

Publiceren

Stap 1. Selecteer de knop Publiceer.

Stap 2. Kies welke winkels je voor dit schema wilt gebruiken.

Stap 3. Selecteer de knop Publiceren.

Stap 4. Bevestig door Publiceer te selecteren. Het schema is nu actief voor de geselecteerde winkels.

Een bestaand schema wijzigen of publiceren

Selecteer de knop om de volgende opties te vinden:

• Bewerken

• Dupliceren

• Publiceer

• Verwijderen (alleen mogelijk als er geen winkels zijn toegewezen)