Een gebruiker bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontdek hoe u wijzigingen aanbrengt in een bestaande Deliverect-gebruiker.

Dit artikel toont de bijgewerkte pagina Gebruikers, die binnenkort voor alle gebruikers beschikbaar zal zijn.

Stap 1. Ga in de zijbalk naar Instellingen en vervolgens naar Gebruikers.

Stap 2. Selecteer het pictogram en kies Edit user .

Stap 3. De volgende velden kunnen worden gewijzigd:

• Full name: Hun naam of hoe ze moeten worden geïdentificeerd in Deliverect.

• Role: Hun rol bepaalt waartoe ze toegang hebben en wat ze kunnen uitvoeren in Deliverect. Leer hoe je nieuwe rollen kunt bewerken of aanmaken. De standaard rollen zijn:

• Administrator: Volledige toegang tot je account

• Finance: Toegang tot analyses, factureringsgegevens en bestellingen.

• Manager: Toegang tot beheertaken op lager niveau.

• Store staff: Toegang tot dagelijkse operationele taken.

• Technical support: Beheerderachtige toegang om te helpen met technische taken.

• Phone number

• Restrict to locations: Activeren om deze gebruiker te beperken tot specifieke locaties.

• Select locations: Kies welke locaties de gebruiker kan openen en beheren.

Het e-mailadres van een gebruiker kan niet worden gewijzigd. Je kan echter uitnodigen als nieuwe gebruiker met het nieuwe e-mailadres.

Stap 4. Selecteer de knop Save om de wijzigingen te bevestigen.