Delivery Manager App
DMA: Veelgestelde vragen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Algemeen

Wat is de Delivery Manager App?

Met de Delivery Manager App kun je bestellingen bekijken en beheren, de beschikbaarheid van producten wijzigen, winkels sluiten en meer. Meer informatie.

Waar kan ik de Delivery Manager App downloaden?

Je kunt de app downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Bekijk de instructies in dit artikel voor meer informatie.

Zijn er hardwarevereisten om de Delivery Manager App te gebruiken?

Hoe log ik in op de Delivery Manager App?

Wanneer je de app voor de eerste keer opent, wordt je gevraagd om in te loggen met je gegevens. Je moet toegang hebben tot een Deliverect account om de app te kunnen gebruiken. Meer informatie.

Hoe kan ik iemand uitnodigen om de Delivery Manager App te gebruiken?

Nodig ze uit voor je Deliverect-account door in te loggen op de Deliverect-frontend en te navigeren naar Instellingen en vervolgens naar Gebruikers. Meer informatie.

Winkels

Hoe kan ik een winkel sluiten met de Delivery Manager App?

Sluit tijdelijk één of meerdere winkels door naar het tabblad Winkels van de app te gaan. Tik op de knop Winkel sluiten voor de winkel(s) die je wilt sluiten. Je kunt alle winkels sluiten door op de knop Alle winkels sluiten te tikken. Meer informatie.

Hoe kan ik een winkel heropenen met de Delivery Manager App?

Navigeer naar het tabblad Winkels van de app en selecteer de knop Winkel openen. Meer informatie.

Hoe kan ik de voorbereidingstijd van bestellingen verlengen met de Delivery Manager App?

Ga naar het tabblad Stores van de app en tik op de knop Drukke modus voor de winkel(s) waarvoor je een langere voorbereidingstijd wilt. Je kunt de voorbereidingstijd voor alle winkels verlengen door op de knop Drukke modus te tikken boven alle winkels. Meer informatie

Producten

Kan ik producten maken met de Delivery Manager App?

Nee, producten kunnen niet worden aangemaakt met de Delivery Manager App. Leer hoe je producten aanmaakt met de Deliverect frontend.

Hoe kan ik een product tijdelijk blokkeren of markeren als niet beschikbaar om te bestellen met de Delivery Manager App?

Je kunt producten tijdelijk blokkeren door naar het tabblad Snooze te gaan. Meer informatie.

Instellingen

Hoe kan ik de automatische acceptatie van bestellingen (auto-accept) activeren of deactiveren?

Ga naar de pagina Instellingen van je Delivery Manager App. In het tabblad Bestellingen vind je de schakeloptie Bestellingen automatisch accepteren.

Hoe kan ik een printer instellen voor de Delivery Manager App?

Hoe los ik op dat een printer geen verbinding maakt?