DMA: Vereisten en installatie voor de app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De volgende hardware wordt momenteel ondersteund voor gebruik met de Delivery Manager App.

Deliverect levert geen hardware.

Tablets

We raden aan een tablet te gebruiken met een schermgrootte van minimaal 8,5 inch. De volgende besturingssystemen/modellen worden ondersteund.

• iPads die iOS 13 of hoger ondersteunen:

• iPad (5e generatie of hoger)

• iPad Pro (alle generaties)

• iPad Air (2e generatie of nieuwer)

• iPad Mini (4e generatie of nieuwer)

• Android-tablets met versie 9 of hoger.

Printers

• Star Printers op iOS en Android:

• TSP100IIIW (Wi-Fi)

• TSP100IIILAN (Ethernet)

• TSP100IIIBI (Bluetooth)

• TSP143IIILAN (Ethernet)

• TSP143IIIW (Wi-Fi)

• TSP143IIIBI (Bluetooth)

• Epson-printers voor iOS en Android:

• TM-m30II (alleen Bluetooth)

• TM-T88VI (alleen Bluetooth)

Afdrukken via USB en LAN worden nog niet ondersteund voor Epson-printers.

Installatie

De huidige versie van onze app is te vinden in de App Store van Apple of Google Play, onder de naam Deliverect: online order hub. Eenmaal geïnstalleerd log je in met je Deliverect account en selecteer je de locatie waarvandaan je de app gaat gebruiken. We hebben hier een speciaal artikel met stappen.