Neem contact met ons op
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je in ons helpcentrum niet hebt kunnen vinden wat je zocht, staat ons ondersteuningsteam klaar om je te helpen! Voor een snelle oplossing raden we je aan om zoveel mogelijk details te geven (bekijk dit artikel voor meer informatie). We zijn 24/7 beschikbaar.

Live chat

De snelste en handigste manier om ons team te bereiken is via onze live chat. Klik hiervoor op het groene chatpictogram rechtsonder in je Deliverect Manager-portaal. Selecteer vervolgens de optie Ask a question.

Hoewel we een chat-first bedrijf zijn, kunnen onze agents gebruik maken van scherm delen of je bellen via onze chat messenger als dat nodig is om een probleem op te lossen.

Ons team reageert doorgaans binnen een paar minuten op live chats.

E-mail

Je kunt ons team bereiken via [email protected]. Een agent zal je zo snel mogelijk antwoorden.

Ons team reageert doorgaans binnen een paar uur op e-mails.

WhatsApp

Ons team is ook beschikbaar op WhatsApp voor berichten (geen gesprekken). Open WhatsApp en begin een gesprek via het telefoonnummer voor jouw regio. Je kunt ook de QR-code scannen.

Noord-Amerika

+1 646 933 0428

Latijns-Amerika

+52 55 9225 2033

Europa, Midden-Oosten en Noord-Afrika

+44 7401 275062

Azië-Stille Oceaan

+61 481 606 504

Ons team reageert doorgaans binnen een paar minuten op WhatsApp-berichten.