DMA: Creëer een workstation
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met werkstations kan je producten naar verschillende printers sturen, wat uiterst nuttig is als je bedrijf meerdere voorbereidingsruimten heeft. Na het instellen van werkstations wordt de verwerking en voorbereiding van bestellingen gestroomlijnd, waardoor het minder lang duurt voordat ze klaar zijn voor je klanten. Hier volgt een voorbeeld van twee werkstations die je zou kunnen creëren:

Werkstation: Warme gerechten (in de keuken)

Werkstation: Koude gerechten (bij de kassa)

• Cheeseburger

• Patat

• Broodje ham

• Caesar salade

Je ziet dat door de invoering van deze twee werkstations de producten worden gecategoriseerd en naar de juiste plaats worden gestuurd om te beginnen met de bereiding. Lees verder om uit te vinden hoe je er een maakt.

Interactieve handleiding

Afzonderlijke stappen

Stap 1. Open je Delivery Manager App (DMA) en tik op Instellingen.

Stap 2. Tik op Werkstations in de zijbalk.

Stap 3. Tik op het pictogram rechtsboven.

Stap 4. Je kan nu je werkstation aanmaken. De volgende opties zijn beschikbaar:

• Station name: Voer een naam in (bijv. Hot station).

• Station type: Voer een type in, de beschikbare opties zijn:

• Items: Gebruik dit om dit werkstation te beperken op basis van producten in je Deliverect-account (bijv. cheeseburger, friet).

• Brands: Gebruik dit om dit werkstation te beperken op basis van de merken in je Deliverect-account.

• Print kitchen tickets: Indien actief, worden er keukentickets afgedrukt.

• Print bag tickets: Indien ingeschakeld, wordt het zakkaartje afgedrukt.

• Printer: Kies de te gebruiken printer.

Stap 5. Druk op de knopitems/merken toewijzen. Kies de artikelen/merken.

Stap 6. Druk op de knop Opslaan om het werkstation te activeren. Herhaal deze stappen om extra werkstations aan te maken.