Een menu archiveren of verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Moet je een menu archiveren of verwijderen uit je Deliverect-account? Volg de stappen in dit artikel om te leren hoe.

Wat is het verschil tussen archiveren en verwijderen?

  • Archiveren:

    • Verplaatst het menu naar een andere sectie van de pagina Menu's(Gearchiveerd).

    • Voorkomt dat het menu wordt gepubliceerd naar een leveringsplatform.

    • Verwijdert het menu uit alle menugroepen.

    • Mogelijkheid om het menu te herstellen.

  • Verwijderen:

    • Verwijdert het menu permanent uit je account.

    • Alleen gearchiveerde menu's kunnen worden verwijderd.

    • Het menu kan niet worden hersteld.

Interactieve handleiding

mceclip0.png

Afzonderlijke stappen

Een menu archiveren

Stap 1. Selecteer Menus in de zijbalk.


Stap 2. Selecteer het icoon voor het menu en kies Archive menu ②.


Stap 3. Je wordt gevraagd om te bevestigen door de knop Archive menu te selecteren. Het menu staat nu op het tabblad Archived van de pagina Menus.

Een gearchiveerd menu verwijderen

Stap 1. Selecteer Menus in de zijbalk.


Stap 2. Ga naar het tabblad Archived.


Stap 3. Selecteer het pictogram voor het menu en kies Menu verwijderen ②.


Stap 4. Bevestig door DELETE MENU te typen en de Verwijder knop te selecteren.

Je kan een verwijderd menu niet herstellen.

Een menu unarchiveren

Stap 1. Selecteer Menus in de zijbalk.


Stap 2. Ga naar het tabblad Archived.


Stap 3. Selecteer het icoon voor het menu en kies Unarchive ②. Je vindt het menu nu terug op het tabblad All op de pagina Menus.

Was dit een antwoord op uw vraag?