Deliveroo: Automatisch bestellingen accepteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je nog steeds de Deliveroo-tablet gebruikt

Het is mogelijk om bestellingen automatisch te accepteren op de Deliveroo-tablet. Laat de Deliveroo-tablet ingeschakeld om dit te laten werken. Bekijk dit artikel van Deliveroo voor meer informatie.

Als je de Deliveroo-tablet niet meer gebruikt

• Als je een POS gebruikt: Configureer je POS om de bestelling automatisch te accepteren.

• Als je de Delivery Manager App gebruikt: Activeer de toggle Bestellingen automatisch accepteren die je kan vinden op het tabblad Bestellingen van de pagina Instellingen.

Let op: als je deze optie activeert, worden bestellingen van alle kanalen automatisch geaccepteerd.