Supporttickets voor je bedrijf weergeven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is er een supportticket aangemaakt door uzelf of door een van je collega's? Zo ja, dan kan je het ticket bekijken door de ticketportal op het Deliverect Help Center te openen.

Meld je aan bij je Deliverect-account in je webbrowser en navigeer vervolgens naar https://help.deliverect.com/nl/tickets-portal. Je kan het ook rechtstreeks openen vanuit ons Helpcentrum.

Je kan alle bestaande tickets bekijken, samen met hun titels, makers, aanmaakdata en statussen.

Selecteer een ticket om meer details te bekijken.

Selecteer de knop Gesprek weergeven om te reageren of om de berichtgeschiedenis te lezen.