Alerts instellen en beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak een waarschuwing aan om via e-mail op de hoogte te worden gebracht van belangrijke updates. Je kan bijvoorbeeld een waarschuwing instellen om iemand op de hoogte te stellen wanneer een locatie geen bestellingen accepteert van een bezorgkanaal. Alle gebruikers in een account kunnen zich abonneren op elke aangemaakte waarschuwing.

Meld je aan bij je Deliverect-account, selecteer Operations in de zijbalk ① en kies Alerts ②.

Een waarschuwing maken

Om een nieuwe waarschuwing toe te voegen, selecteert je de knop + Aanmaken.

De volgende opties zijn beschikbaar:

  • Criteria: Kies het waarschuwingstype:

    • Order injection failed: Als een order niet naar je POS is verzonden.

    • Menu publish failed: Als een menu niet succesvol is gepubliceerd naar een leveringskanaal

    • Store closed or busy mode by user: Als iemand de winkel heeft gesloten of de bereidingstijd heeft verlengd, is de bezetmodus geactiveerd (Deliverect Plus vereist).

    • Item snoozed: Als een item is gemarkeerd als niet beschikbaar (Deliverect Plus vereist). Je kan ook filteren op specifieke items.

    • Store closed by channel: Als een winkel is gesloten door Deliverect of door het afleverkanaal (Deliverect Plus vereist). De ondersteunde kanalen voor deze waarschuwing zijn Dame Jidlo, Deliveroo, DeliveryHero, DiDi Food, DoorDash, Flyt, Foodora, Glovo, Grubhub, Hungry.dk, iFood, Mjam, Rappi, Talabat, Uber Eats en Wolt.

  • Locations: Kies tussen alle locaties of specifieke locaties.

  • Notify: Selecteer de gebruiker(s) uit de vervolgkeuzelijst die je wilt waarschuwen zodra de waarschuwing wordt geactiveerd. Als je ook mensen buiten je Deliverect-account wilt waarschuwen, selecteer dan Add external subscribers en voer hun e-mailadressen in.

Selecteer de knop Aanmaken om de waarschuwing op te slaan.

Waarschuwingen beheren

Aangemaakte waarschuwingen worden weergegeven in de tabbladen:

  • Subscribed: Waarschuwingen waarop u momenteel bent geabonneerd.

  • Created: Alerts die je hebt aangemaakt.

  • All: Alle waarschuwingen die zijn aangemaakt door uzelf of door andere gebruikers in uw account.

Je kan een alert bekijken of beheren met de knoppen ernaast. De volgende opties zijn beschikbaar:

De details van een alert bekijken

Abonneren op of afmelden voor een alert

Als je de waarschuwing hebt aangemaakt, kan je ook:

De waarschuwing bewerken

De waarschuwing verwijderen

Was dit een antwoord op uw vraag?