Alerts instellen en beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak alerts aan om op de hoogte te blijven van belangrijke updates. Je kunt bijvoorbeeld een alert instellen om iemand te laten weten wanneer een locatie geen bestellingen accepteert van een bezorgkanaal. Alle gebruikers in een account kunnen zich abonneren op elke aangemaakte alert.

Meld je aan bij je Deliverect-account, selecteer Operations in de zijbalk en kies Alerts ②.

Een alert maken

Om een nieuwe alert toe te voegen, selecteer je de knop + aanmaken.

De volgende opties zijn beschikbaar:

• Alert topic: Kies het alerttype:

• Order cancelled: De bestelling is geannuleerd door de klant of het leveringskanaal.

• Order injection failed: Als een bestelling niet naar uw POS is verzonden

• Menu publish failed: Als een menu niet succesvol is gepubliceerd naar een leveringskanaal

• Item snoozed: Als een item is gemarkeerd als niet beschikbaar (Deliverect Plus vereist). Je kunt ook filteren op specifieke items.

• Store closed by channel: Als een winkel is gesloten door Deliverect of door het bezorgkanaal (Deliverect Plus vereist). De ondersteunde kanalen voor deze alert zijn Dame Jidlo, Deliveroo, DeliveryHero, DiDi Food, DoorDash, Foodora, Glovo, Grubhub, Hungry.dk, iFood, Just Eat, Mjam, Rappi, Talabat, Uber Eats en Wolt. (Deliverect Plus vereist).

• Store closed by user: Als iemand de winkel heeft gesloten (Deliverect Plus vereist).

• Order delayed: Als een gebruiker de voorbereidingstijd voor bestellingen heeft gewijzigd. (Deliverect Plus vereist).

• Trigger requirement (nog niet beschikbaar op alle accounts):

• Default: Er wordt onmiddellijk een e-mail verzonden wanneer de gebeurtenis zich voor het eerst voordoet. Daarna worden gebeurtenissen om de 10 minuten gegroepeerd.

• Custom: Stuur een alert als het alertonderwerp een specifiek aantal keren voorkomt binnen een bepaald tijdsbestek.

• Locations: Kies tussen alle locaties of specifieke locaties.

• Notify me by: Kies de notificatiemethode.

• Email

• WhatsApp (nog niet beschikbaar op alle accounts)

• Subscribers: Selecteer de gebruikers uit de vervolgkeuzelijst die je wilt waarschuwen zodra de alert wordt geactiveerd. Als je mensen buiten je Deliverect-account wilt opnemen, selecteer je Add external users en voer je hun e-mailadressen in.

Selecteer de knop Aanmaken om de alert op te slaan.

Alerts beheren

Aangemaakte alerts worden weergegeven in de tabbladen:

• Subscribed: Alerts waarop je momenteel bent geabonneerd.

• Created: Alerts die u hebt aangemaakt.

• All: Elke alert die is aangemaakt door uzelf of door andere gebruikers in uw account.

U kunt een alert bekijken of beheren met de knoppen ernaast. De volgende opties zijn beschikbaar:

Bekijk de details van een alert

Aanmelden of afmelden voor een alert

Als je de alert hebt aangemaakt, kan je ook:

De alert bewerken

De alert verwijderen