Deelnemen aan een gesprek met een supportmedewerker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is iemand van ons supportteam een gesprek met je begonnen? In dit artikel lees je hoe je het accepteert en je scherm deelt.

Deelnemen aan het gesprek

Selecteer de knop Join call in de messenger.

Er verschijnt een nieuw venster. Accepteer de machtigingen voor het gebruik van je microfoon en camera.

Je scherm delen

Selecteer het pictogram Delen als je je scherm aan de supportmedewerker wilt laten zien.

• Onze supportmedewerkers beginnen alleen een gesprek als zij dit nodig achten om een vraag of probleem op te lossen.

• Bellen is alleen mogelijk vanuit je webbrowser.

• Je kan een agent niet terugbellen nadat een gesprek is beëindigd.