Aan de slag met Social Ordering
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je klaar om te beginnen met het ontvangen van bestellingen via je sociale mediakanalen? Dit artikel laat je het volledige installatieproces zien.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over Deliverect Social Ordering. Als je een bestaande klant van Deliverect bent, kun je toegang aanvragen door Social Ordering te selecteren in de zijbalk en vervolgens de knop Get social media ordering te selecteren .

Stap 1. Log in op uw sociale dashboard

Stap 1a. Log in op je Deliverect-account en selecteer Locaties in de zijbalk.

Stap 1b. Vouw de locatie uit.

Stap 1c. Selecteer de knop Sociaal bestellen voor een van je sociale kanalen. Je wordt vervolgens naar je sociale dashboard gestuurd.

Stap 2. Configureer je sociale dashboard

Stel je openingstijden, adres, bestelwijzen en meer in. Volg de instructies in dit artikel om te leren hoe.

Stap 3. Een betalingsprofiel instellen

Om betalingen te kunnen accepteren, heb je een betaalprofiel nodig. Volg de stappen in dit artikel als u nog een betalingsprofiel moet aanmaken in Deliverect. Geef de naam van het betaalprofiel door aan je Deliverect-vertegenwoordiger, zodat hij of zij het kan toewijzen aan je sociale bestelkanalen.

Stap 4. Uw menu publiceren

Ga in je Deliverect-frontend naar de pagina Menu's en publiceer een menu met het type Delivery and pickup op je sociale mediakanalen. Meer informatie vind je hier.

Stap 5. Sociale kanalen configureren

Voeg knoppen en links toe op je sociale kanalen om je menu zichtbaar te maken. In de volgende artikelen worden de mogelijkheden van elk platform uitgelegd:

Je vindt een link naar je menu op de pagina voor het sociale kanaal. Als je het in je webbrowser opent, kun je ervoor zorgen dat alles naar wens wordt weergegeven.

Neem contact op met je Deliverect-vertegenwoordiger als je hulp nodig hebt.