Marketing
Bekijk, stuur berichten en exporteer Social Ordering klanten
Bekijk, stuur berichten en exporteer Social Ordering klanten
Sam Fielding avatar
Geschreven door Sam Fielding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klanten die bestellingen plaatsen op je sociale mediakanalen worden opgeslagen in je Deliverect Social Ordering dashboard.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over Deliverect Social Ordering. Als je een bestaande klant van Deliverect bent, kun je toegang aanvragen door Social Ordering te selecteren in de zijbalk en vervolgens de knop Get social media ordering te selecteren .

Hoe krijg ik toegang

Stap 1. Meld je aan bij je Deliverect Social Ordering-account op social-frontend.deliverect.com.

Stap 2. Ga in de zijbalk met de muis over Marketing en selecteer Customers.

Functies

Tabel met klanten

De naam van elke klant wordt weergegeven samen met hun contactgegevens, transacties, verkoop en de laatste transactie datum.

Gebruik de kopjes bovenaan om de resultaten te filteren.

Extra klantinformatie bekijken

Selecteer een klant in de tabel voor meer details.

De volgende informatie wordt weergegeven:

• Loyaliteitssaldo (loyalty balance)

• Transacties (transactions)

• Gemiddelde verkoop (average sales)

• Totale verkoop (total sales)

• Gemiddelde waardering (average rating)

De bestelgeschiedenis van de klant is beschikbaar in de tabel.

Klanten een bericht sturen

Selecteer de knop New message om je klanten te bereiken. Je kunt een sms-bericht of een WhatsApp-bericht sturen.

Klanten exporteren

Selecteer de knop Export report om een CSV-bestand met je klanten en hun contactgegevens te downloaden.