Toegang tot je sociale kanalen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe je je Deliverect Social Ordering-kanalen kunt openen en beheren.

Bezoek deze pagina voor meer informatie over Deliverect Social Ordering. Als je een bestaande klant van Deliverect bent, kun je toegang aanvragen door Social Ordering te selecteren in de zijbalk en vervolgens de knop Get social media ordering te selecteren .

Stap 1. Log in op je Deliverect-account en selecteer Locaties in de zijbalk.

Stap 2. Vouw de locatie uit.

Stap 3. Selecteer de knop Social ordering voor een van je sociale kanalen. Je wordt doorgestuurd naar https://social-frontend.deliverect.com/.

Kanalen configureren

Beweeg de muis over Sales channels in de zijbalk om de beschikbare platforms te bekijken. Selecteer het kanaal dat u wilt configureren en volg de instructies in de speciale artikelen hieronder: