Een menu publiceren naar een merk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je meerdere merken op een leveringskanaal? Zo ja, dan kun je met een paar klikken hetzelfde menu publiceren op al deze kanalen.

Momenteel ondersteunen alleen de volgende leveringskanalen deze functie:

• Talabat

• ToYou

Stap 2. Log in op je Deliverect-account en ga naar Menus.

Stap 3. Klik op de knop Publiceer menus.

Stap 4. Selecteer het menu dat je wilt publiceren.

Stap 5. Selecteer het leveringskanaal met de aangepaste tag die je hebt ingesteld.

Stap 6. Selecteer de knop Menu Publiceren. Je gekozen menu wordt nu gepubliceerd naar elk kanaal van dat afleverkanaal met de aangepaste tag. Je kan de status bekijken op de pagina Operation reports.